dimarts, 6 de novembre del 2007

ALACANT B ACONSEGUIX EL SUBCAMPIONAT A 3aB GRUP III


Alacant B tenia l'objectiu de fer-li 3 jocs al líder Gandia C en el seu trinquet, per a poder mantindre el 2n lloc y tenir possibilitats de jugar la fase final. La partida es presentava molt complicada per intentar fer eixos 3 jocs, ja què Gandia C s'ha mostrat intractable al llarg de tota la lliga.

Però, Alacant B ho va donar tot, i inclòs va tindre l'oportunitat de guanyar la partida. Les coses
començaven malament, ja què el sorteig en el traure encara li donava més avantatge a Gandia, però va ocórrer la gran sorpresa.

Andrés de Gandia va començar molt fred al traure, i els alacantins es van aprofitar, trencant-li el joc només començar. A continuació, Alacant mantenia el traure i tornava a trencar el traure local, posant les coses 0 jocs a 3 per als visitants, pel què Alacant B aconseguia el subcampionat del grup. Ara , era el moment de donar la sorpresa i intentar guanyar al tot poderós Gandia C.

Malgrat el resultat, el nivell físic dels alacantins va baixar molt, especialment el d'Hèctor Bautista, que anava a per totes les pilotes sense deixar respirar al contrari. La superioritat tècnica de Gandia C els permetia jugar molt més descansats, i a partir d'eixe moment va començar la remuntada , malgrat què Alacant va disposar de quinzes per acabar molts dels jocs.

Andrés era una muralla al que ningú podia passar, i jugant al 100 % de les seues possibilitats, cosa que no havia fet en tota la lliga, va aconseguir endur-se una gran victòria, 5 jocs a 3, en una partida llarguíssima que va durar molt més d'una hora.

Així, Alacant B aconseguix un subcampionat molt merescut, donant boníssimes sensacions ,
inclós amb possibilitats de tombar als campions. A més, podem destacar que Alacant B ha estat el millor equip de la província d'Alacant a 3a B.

Però, esta lliga tan igualada no li ha pogut donar la classificacíó per a la fase d'ascens a Alacant B com a millor segon, ja què al grup II, Gandia B ha fet un molt bon paper i solament ha perdut 2 partides.

Per tant, els classificats per a la fase final són: Tamborí de València B , Real de Gandia, Gandia B i Gandia C .

1 comentari:

Anònim ha dit...

Enhorabona per eixe tan bon resultat, continueu així i prompte ben segur que aconseguireu el campionat.
Esperem que algun dia de bell nou siga la pilota un esport normalitzat a la nostra ciutat
lluís